KERMISTOERNOOI 2019 VERSLAG EN UITSLAGEN

Kermistoernooi 2019, een jubileum jaar, 40 jaar Kermistoernooi.

Net zoals de voorgaande jaren is er dit jaar weer flink getennist in het Kermistoernooi, en wel van 26 augustus tot en met 1 september.

De bezetting van het toernooi was super en we hebben kunnen genieten van mooie en spannende wedstrijden.Er waren  maar enkele uitvallers door blessures.

Gelukkig waren ook dit jaar de weergoden ons gunstig gezind. Vanwege het weer hebben we niet hoeven uitwijken naar de banen van  TC Vlodrop. Maar omdat we een behoorlijk groot aantal deelnemers hadden, zijn enkele wedstrijden toch in Vlodrop gespeeld. Hierdoor was het mogelijk de planning rond te krijgen en hoefde er niet nog op late tijdstippen worden gespeeld.Op vrijdagavond hebben we kunnen genieten van mooie muziek, lekkere hapjes, een goede sfeer en bleef het tot in de kleine uurtjes gezellig.

In het finale weekend was het op beide dagen druk met spelers en toeschouwers  en zijn er nodige zweetdruppels gevallen tijdens de halve finale en finale wedstrijden.Nadat de laatste wedstrijden waren gespeeld, werden de prijzen uitgereikt.

Omdat we dit jaar een jubileum editie van het Kermistoernooi hadden, hebben we na het uitreiken van de prijzen een tombola gehouden onder de aanwezige deelnemers. Als eerste werd de hoofdprijs verloot. Marij Dijks was de gelukkige winnaar van een cadeaubon voor een weekend voor 2 personen in het Westerwald.  Daarna werden de andere  tombolaprijzen verloot.

Als commissie kunnen we terugkijken op een zeer goed geslaagd en gezellig Kermistoernooi,  en  we hopen  er in 2020 weer net zo’n mooi en geslaagd toernooi  van te kunnen maken.

In het bijgevoegd schema de uitslagen van de categorieën.

HD7 40+               1:  Leon van Birgelen en Huub Heijman

2:  Gerard Maessen en Jacob Schot