Kermistoernooi 2018 uitslagen

Kermistoernooi 2018.

Net zoals de voorgaande jaren is er dit jaar weer flink getennist in het Kermistoernooi, en wel van 27 augustus tot en met 2 september.
De bezetting van het toernooi was wederom prima en we hebben kunnen genieten van mooie en spannende wedstrijden.
Er waren  maar enkele uitvallers door blessures en ziekte.
Gelukkig waren ook dit jaar de weergoden ons gunstig gezind.
Het is ons zelfs gelukt alle wedstrijden op de banen van ons eigen park te spelen, we hebben niet hoeven uitwijken naar de hal of naar de banen van TC Vlodrop.
Op woensdag leek het weer ons in eerste instantie in de steek te laten, maar de echte plensregen begon pas enkele minuten nadat de laatste spelers van de baan waren.
Op vrijdagavond hebben we kunnen genieten van mooie muziek, verzorgd door DJ Bart en bleef het tot in de kleine uurtjes gezellig.
In het finale weekend was het op beide dagen druk met spelers en toeschouwers  en zijn er nodige zweetdruppels gevallen tijdens de halve finale en finale wedstrijden.
Als commissie kunnen we terugkijken op een zeer goed geslaagd en gezellig Kermistoernooi,  en  we hopen  er in 2019 weer net zo’n mooi en geslaagd toernooi  van te kunnen maken.

In het bijgevoegd schema de uitslagen van de categorieën.

GD7  40+:
1:  Paul Verheggen en Harriëtte Frenken