invitatietoernooi 2018

Invitatietoernooi 2018

Uitnodiging!

Ons jaarlijkse invitatietoernooi zal worden gehouden van maandag 11 juni tot en met zaterdag 16 juni

Aansluitend aan de finale op zaterdag maken wij er een gezellige afsluiting van. Wij zorgen weer voor een overheerlijk Chinees buffet voordat wij aan onze gezellige feestavond beginnen

Ook dit jaar willen we de groep van mogelijke deelnemers weer zo groot mogelijk maken. Want dit toernooi gaat vooral om het plezier en de gezelligheid. Er wordt gemengd-dubbel gespeeld in diverse speelsterkten. Wij spelen met een A en een B poule.

Deelnemers met een de speelsterkte 4, 5 of 6 mogen niet met een 4, 5 of 6 spelen maar alleen met een 7, 8 of 9. Uiteraard mogen deelnemers met speelsterkte 7, 8 of 9 wel met iemand van dezelfde speelsterkte spelen.

Na de poule wedstrijden ga je altijd door naar de verliezers of naar de winnaars poule.

Vervolgens zullen de wedstrijden binnen deze categorieën in een afvalsysteem worden uitgespeeld.

Ieder koppel moet bestaan uit 1 Potec-lid en 1 niet-Potec-lid. Bij overmacht of te weinig deelnemers mogen in overleg eventueel ook twee niet leden samen spelen. Uiteindelijk willen wij zoveel mogelijk mensen aan ons toernooi laten deelnemen !! De deelnemers en deelneemsters mogen niet jonger zijn dan 18 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 8,50 per persoon en dient te worden voldaan bij aanvang van de eerste wedstrijd.

Zoek ZELF tijdig een partner !!! Mocht dit toch niet lukken en dan zoekt de commissie naar een passende partner. Op zaterdag worden de (halve)finales gespeeld. Van de overige vijf dagen (maandag t/m vrijdag) mag er maximaal 1 verhindering zijn per deelnemend lid. Verhinderingen dienen duidelijk op het inschrijfformulier te worden aangegeven. Met niet gemelde verhinderingen kan uit organisatorisch oogpunt geen rekening worden gehouden.

Aarzel dus niet en geef je op voor dit altijd gezellige recreatieve invitatietoernooi waar iedereen op zijn eigen niveau kan tennissen en genieten.

Het bijgaande inschrijfformulier dien je voor 29 mei om uiterlijk 18.00 uur volledig (voorkeur per mail) ingevuld in te leveren bij:

– Truus Jeurissen           truusjeurissen@swalmenroer.nl  0475-403332 / 0621700798

–  Anita Hakker               joop.hakker@home.nl  0651391749

Doe mee met dit unieke en gezellige toernooi!

inschrijfformulier invitatie 2018