1976 40 jaar LTC Potec 2016

1976     40 JAAR LTC POTEC   2016

Beste oud leden en leden ,

Het seizoen 2016 zal in het teken staan van het 40 jarig jubileum van onze tennisvereniging. Het bestuur heeft een jubileumcommissie in het leven geroepen bestaande uit:
Jo van Birgelen (BOT), Dion van der Vorst (KTC), Ard Jeurissen (RC), Christien Willemsen (TC) en Maarten Schouten (bestuur).
Zij zullen een draaiboek van activiteiten samenstellen om het seizoen 2016 extra kleur te geven zoals b.v. speciale invulling toernooien, huldiging jubilarissen, feestavond etc,etc
De jubileumcommissie vraagt de oud leden en leden voor de samenstelling van een jubileumuitgave van de” Pottekeijker” om kopij, (leuke verhalen) en foto’s
vanaf het oprichtingsjaar 1976.
Deze kunnen per post of per E-mail worden opgestuurd voor 15 december 2015 naar het secretariaat van LTC Potec adres: Paarlandweg 5 6061 EP Posterholt of digitaal: mailadres: potecinfo@home.nl
Op de website zal de commissie in de komende maanden en gedurende het jubileumjaar de leden op de hoogte houden. Om in te loggen voor leden op de website zijn de gebruikersnaam en wachtwoord vermeld op de persoonlijke mail die jullie hebben ontvangen.

met sportieve groet.
De jubileumcommissie